Coaching

Coaching in regio Nijmegen

Vanuit een huiselijke setting in Nijmegen kijken we samen naar wat er bij je past en welke stappen je kunt nemen om weer op een pad te komen waar je gelukkiger van wordt. Ik werk samen met zowel jongeren als volwassenen. Of je er nou niet uitkomt welke studiekeuze je moet nemen, behoefte hebt aan meer zelfinzicht of niet weet waar je moet beginnen, je bent van harte welkom in mijn coachingspraktijk in Koningsdaal in Nijmegen-West.

Voor volwassenen

Tijdens je leven maak je veel keuzes, daarnaast verander je ook. En dan kun je op een punt komen waarin de boel niet meer lekker in elkaar lijkt te passen. Of dat je leven niet meer helemaal bij jou past. Tijdens een coachingstraject kijken we samen naar wie je bent en wat er wel en niet bij je past.

Voor jongeren

Zit je op de middelbare school en loop je er tegenaan dat je belangrijke keuzes moet maken? Of ben je op zoek naar wie jij nou eigenlijk bent en wat er bij je past? Dat is helemaal niet gek. Ik ga graag samen met je op zoek.

Talentenscan

Sta je op het punt om een grote beslissing te nemen, maar twijfel je? Heb je behoefte aan meer zelfinzicht maar niet aan een volledig coachingstraject? Met de Talentenscan krijg je in korte tijd op een verrassende en praktische manier meer inzichten over jezelf.

Contact

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een afspraak maken om kennis te maken? Neem gerust contact met me op. 

'Er ontbrak wat kleur in mijn leven. Monique heeft mij een kwast aangegeven en aangespoord om op zoek te gaan naar een paar potten verf die ik vast nog wel ergens had. En wat bleek? Ik zat er gewoon bovenop! Monique heeft me uitgedaagd, gemotiveerd en ondersteund. Ik kan haar van harte aanbevelen.'

Rachelle