Over mij

Van danseres tot coach

Wat wilde jij later worden? Ik wilde balletjuffrouw en moeder worden. Beide zijn gelukt. Na de dansacademie stond ik als danseres op het podium en gaf ik balletles. Toen ik moeder werd, ben ik me gaan focussen op balletles. Op de mbo-opleiding Dans begon ik ook met het coachen van studenten. Ik werd naast docent ook studieloopbaanbegeleider en coach. Hierdoor ontdekte ik dat ik het geweldig vind om mensen het duwtje de juiste kant op te kunnen geven. Dat we samen tot inzichten komen die iemand verder helpen. 

Na een paar jaar kwam de Talentenscan op mijn pad. Ik vond het zo’n mooi instrument om mee te werken dat ik officieel voor mezelf startte als coach, naast het werk als docent. Inmiddels ben ik gestopt als docent en wijd ik mezelf volledig aan het coachen. “Liefdevol maar ook duidelijk” omvat hoe ik word ervaren als coach. Ik kan luisteren als de beste, maar trek je ook het juiste pad op wanneer je te ver afdwaalt.


Ik heb mijn kinderdromen waargemaakt. Tegelijkertijd doe ik nu iets anders dan waar ik ooit over droomde. Je ontwikkelt je constant en stappen zetten in je leven hoort erbij. Sommige stappen komen op je pad en zijn volkomen logisch om te nemen. Andere stappen vergen zelfinzicht en moed. Als coach gaat het mij om die laatste stappen. Om samen met jou te kijken welke ontwikkeling je bewust en onbewust hebt doorgemaakt en welke stappen voor jou eigenlijk heel logisch zijn. Wil je onderzoeken welke stappen voor jou de juiste zijn? Neem contact met me op. Ik ga graag samen met je op zoek. 

.

Monique van Sas

'Monique weet de juiste woorden op het juiste moment. Door haar gevoel voor humor, haar relativeringsvermogen had ik snel een enorme klik met haar en heeft ze me de goede richting op geholpen.'

Romy