Coaching
voor
volwassenen

Loop je vast in je werk of privéleven? Wil je iets veranderen in je leven, maar weet je niet precies wat? Heb je keuzestress of juist het idee dat je geen keuze hebt? Tijdens een coachingstraject kijken we samen naar wat er bij je past en welke stappen je kunt nemen om weer op een pad te komen waar je gelukkiger van wordt.

Kijken naar jezelf

Waar je als kind vol dromen zit, heb je als volwassene je leven voor je gevoel grotendeels ingericht. Misschien heb je het idee dat er geen andere mogelijkheden zijn, of misschien ben je uit het oog verloren waar je energie van krijgt en ben je vooral bezig met de waan van de dag. De eerste grote stap die we samen maken is ervoor te zorgen dat je je bewust bent van wie je bent en wat er in je leven op dit moment niet bij je past of je teveel energie kost. Daarna kijken we welke stappen je kunt zetten om weer energie te krijgen en je leven zo in te richten dat het op dit moment je past.

Zo ziet het coachingstraject eruit

We starten met een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie. Hierin leren we elkaar kennen en bespreken we waarin je meer inzicht wil krijgen en/of op vastloopt, je hulpvraag. Daarna volgen een aantal sessies waarin het volgende aan bod komt:


  • Persoonlijkheidsbewustzijn: wie ben ik?
  • Intrinsieke motivatie: wat wil ik echt
  • Verantwoording, valkuilen en talenten: wat doe ik goed, wat kan ik beter niet doen, waar kan ik beter in worden en wat heb ik nu nodig?
  • Evaluatie: tijdens de laatste sessie kijken we terug naar hoe het traject is verlopen en welke stappen je hebt genomen en welke je nog wilt gaan nemen.

Talentenscan

Naast een coachingstraject kunnen we de Talentenscan inzetten gebaseerd op de psychologie van Jung om je natuurlijke talenten, aangeleerd gedrag en je potentieel talent helder te krijgen.

Coaching in regio Nijmegen

Ik werk in een huiselijke setting in Koningsdaal in Nijmegen-West. Mijn praktijk is goed bereikbaar vanuit Nijmegen-Noord en Lent via De Oversteek.

Contact

Wil je kennismaken of heb je vragen over het coachingstraject? Neem gerust contact met me op.