Coaching
voor
jongeren

Tijdens de middelbare school-periode wordt er veel van je gevraagd. In een periode waarin je jezelf persoonlijk volop ontwikkelt, maak je keuzes voor school, profiel, studie en je loopbaan. Dat kan behoorlijk lastig zijn. Ik ga samen met jou op zoek naar wat je echt wilt en waar je goed in bent, naar wat bij je past en waar je blij van wordt. De coachingsessies zijn in Nijmegen-West in Koningsdaal vlak bij de Vasim en ook makkelijk bereikbaar vanuit Lent en Nijmegen-Noord.

Met vertrouwen keuzes maken

Keuzes maken terwijl je op zoek bent naar wie je bent en wat er bij je past, is behoorlijk stressvol. Die stress kan ervoor zorgen dat je vastloopt en geen keuzes meer kan of durft te maken. Tijdens het coachingstraject kijken we samen naar wie jij bent, wat bij je past en waar je gelukkiger van wordt. Hierdoor krijg je het vertrouwen en de rust om keuzes te maken. Ik kijk met je mee en enthousiasmeer je in jouw ontwikkeling.

Zo ziet het coachingstraject eruit

We starten met een gratis, vrijblijvende kennismakingssessie. Hierin leren we elkaar kennen en bespreken we waar je op vastloopt, je hulpvraag. Daarna volgen een aantal sessies. In de sessies bespreken we:

 

  • Wie ben ik? Door alle invloeden van buitenaf, denk aan andere mensen, social media etc, kun je soms uit het oog verliezen wie jij echt bent en wat er bij jou past.
  • Wat wil ik echt? Misschien hebben mensen in je omgeving bepaalde verwachtingen of een beeld van wat hoort, terwijl het voor jou eigenlijk anders voelt. Misschien heb jij dromen die je hebt gevormd op deze verwachtingen, in plaats van dromen die echt van jou zijn en waar je blij van wordt.
  • Wat doe ik, wat kan ik beter niet doen, wat kan ik goed en waar kan ik beter in worden? Wanneer we samen duidelijk hebben wie je bent en wat je wilt, kijken we hoe dit bij je leven past en wat je kunt aanpassen en nodig hebt om verder te ontwikkelen.
  • Terugkijken: Tijdens de laatste sessie kijken we terug naar hoe het traject is verlopen, welke stappen je hebt gezet en welke je nog wilt gaan zetten

Talentenscan

Naast een coachingstraject kun je er ook voor kiezen om de Talentenscan te doen. Hiermee krijg je inzicht in wat er wel en niet bij je past. Wat vind jij fijn om te doen, wat kun jij goed en waar had je nog niet aan gedacht dat je ooit zou kunnen? De Talentenscan is een mooie manier om in korte tijd inzichten over jezelf te krijgen.

Contact

Wil je kennismaken of heb je vragen over het coachingstraject? Neem gerust contact met me op.