Talentenscan

Ontdek je talenten

Wil je in korte tijd op een verrassende en praktische manier meer inzichten over jezelf? Dan is de Talentenscan bij MoVeS coaching een mooi hulpmiddel om meer bewustzijn te krijgen over welke stappen je kunt nemen. 

Waar krijg je energie van?

Je wordt geboren met verschillende talenten. Dit zijn vaardigheden waar je goed in bent. Je krijgt er energie en zelfvertrouwen van wanneer je deze talenten goed en veel gebruikt. Daarnaast leer je tijdens je leven vaardigheden aan waar je steeds beter in wordt. Deze vaardigheden geven geen energie, maar kosten ook geen energie en zijn prima om geregeld kort in te moeten zetten. En dan hebben we de energieslurpers. Vaardigheden die niet bij je passen. Deze vaardigheden kosten je vooral energie. Wanneer je deze te veel in moet zetten, voel je je niet op je plek en loop je leeg. Door de Talentenscan in te zetten, krijg je inzicht waar de pijnpunten zitten en op welke vlakken je stappen kunt zetten om je leven zo in te richten dat je er weer energie van krijgt.

Zo werkt de Talentenscan

De Talentenscan is gebaseerd op de psychologie van Jung. We starten de Talentenscan met een online meting die je thuis kunt doen. Ik verwerk de resultaten van de meting en deze nemen we tijdens een uitgebreide sessie door. Na deze sessie heb je inzicht in je natuurlijke talenten, aangeleerd gedrag en potentieel talent. Hierna kun je zelf aan de slag om deze inzichten toe te passen op je werk/leven of dit tijdens een of meerdere sessies met mij samen bekijken.

Kosten Talentenscan

De Talentenscan kost 375 euro. Hierna kun je zelf aan de slag met je nieuwe inzichten. Wil je dit liever samen doen? Dat kan. Tijdens een of meerdere vervolgsessies bekijken we wat deze inzichten betekenen voor je leven en welke stappen je misschien zou willen zetten. 

Praktische coachingsessie in regio Nijmegen

Het online deel van de Talentenscan doe je thuis. Voor de uitgebreide sessie ben je welkom in mijn praktijk in Koningsdaal in Nijmegen-West. De praktijk is ook goed bereikbaar vanuit Nijmegen-Noord en Lent via De Oversteek.

Afspraak maken of meer informatie?

Wil je meer weten over de Talentenscan, heb je vragen wat voor jou het beste past of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met me op.

 

'De Talentenscan was een bijzondere ervaring. Het werd me duidelijk waarom ik niet op mijn plek zat en welke stappen ik kon zetten om daar wel weer te komen. Fijn om in korte tijd bruikbare inzichten te krijgen.'

Fleur